Известие

Collapse
No announcement yet.

Ксенон на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нормално е неоригинален ксенон да смущава радиото. Особено при по-слаб сигнал...
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
      Нормално е неоригинален ксенон да смущава радиото. Особено при по-слаб сигнал...
      Аз съм с неоригинален ксенон. Ползвал съм поне 4 вида различни китайски баласти. Никога не съм имал смущения.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Освен антената да ти е добра.
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Тя и да е добра, ако баластите не филтрират висши хармоници, спасение няма. По-скоро си мисля, че колегата е нацелил калпав(и) баласт(и)

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Пробвахме Луксимата на няколко коли тук в Сливница - смущава си. Ако се движа из София - не се усеща проблем. При слаб сигнал обаче се усеща... Факт
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Пробвахме Луксимата на няколко коли тук в Сливница - смущава си. Ако се движа из София - не се усеща проблем. При слаб сигнал обаче се усеща... Факт
              Дам... А не трябва да е така. Винаги могат да се наслагат допълнителни филтри, ама що не го е направил производителя на баластите.....

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Май стига само метална екранировка на кабела с високото напрежение (при класическите баласти).
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Нормално е неоригинален ксенон да смущава радиото. Особено при по-слаб сигнал...
                  Повече от година и половина откакто съм монтирал нефабричен ксенон на Мареа-та няма и никога не е имало смущения, доволен съм, свети прилично и най-важното не заслепява, тъй като е монтиран на късите, които са лупи. Вероятно всичко зависи от баластите - тези които ползвам са слим и пише, че са с вградени филтри.
                  Alfa Romeo 164 TS Super 1997
                  Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDm 20V Sportronic 2005
                  Alfa Romeo 166 FL 2.4 JTDm 20V 2004 - EX
                  Alfa Romeo 164 TS Super 1995 - EX

Comment

• Наистина само при по слаб сигнал се усеща смущението и то при по ниските до към 92-93 Мхц. Така като гледам метална екранировка на кабела нямам, по скоро е нещо като найлон, ама като за тез пари е задоволителен резултата
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• Увий кабелите между баласта и крушката със станиол и с един проводник направи връзка между станиола и шаси. Твърде вероятно е това да елиминира смущенията.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Някой да знае оригиналните ксенони на късите на 166 от 2003 D2S ли са или D2R ?

Alfa Romeo 166 JTD - 2003

Comment

• Първоначално публикувано от TByte Покажи съобщение
                          Някой да знае оригиналните ксенони на късите на 166 от 2003 D2S ли са или D2R ?
                          Подсказка - ти виждал ли си 166-ца с гол рефлектор на късите, т.е. без лупа?
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                            Подсказка - ти виждал ли си 166-ца с гол рефлектор на късите, т.е. без лупа?
                            Демек R2S ? До колкото четох R е за рефлектор , но честно казано идея си нямам от ксенони

Alfa Romeo 166 JTD - 2003

Comment

• Първоначално публикувано от TByte Покажи съобщение
                              Демек R2S ? До колкото четох R е за рефлектор , но честно казано идея си нямам от ксенони
                              Ми добре си чел и в правилната посока разсъждаваш.
                              Така като не ти се каже директно отговорът, то ще запомниш кое какво означава и друг път може и да не питаш такива въпроси, защото ще знаеш каква е разликата.
                              Ама малко си объркал стандарта в последното си мнение, но го приемаме за правописна грешка.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• D2S за фабричен ксенон на лупа (преди фейслифт), D1S за фабричен биксенон (след фейслифт)
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                                X